Alla mår bra av varierande träning

Även den mest inbitne hockeyspelaren mår bra av att variera sin träning. Låt fötterna vila från skridskorna och ge dig ut i naturen. Oavsett på vilken nivå du befinner dig, så får du bättre resultat av att variera din träning.

Variera din träning året om

Går man tillbaka i tiden så innebar sommaren ett uppehåll från isträning i rinken. Nuförtiden ser man fördelarna av att variera sin träning året om. Det har blivit mer fokus på styrka, kondition och även den mentala träningen. Alltså träning som du gör utanför rinken.

Fördelar med att pausa träning på is

Under sommaren fokuserar många spelare på att bygga upp kroppen inför nästa säsong. Det är fokus både på styrka och kondition. En del spelare kan tycka att denna delen av säsongen är lite tråkig men faktum är att den kan ha en motiverande effekt. Suget efter att få gå på isen igen ökar hos de flesta under sommarsäsongen.

Äntligen tillbaka på isen

Självklart kommer varje hockeyspelare längta tillbaka till isen, det är ju där de hör hemma. Du behöver inte bara förbereda din kropp inför säsongen matcher utan det kanske också är dags att gå igenom utrustningen? Eller så är du nöjd med din utrustning, men ibland är det ju kul att bara testa på något nytt.