by
on
under
Permalink

Satsa på din egna träning

Sport och spel är något som är tätt sammankopplat. Med dessa följer det även med något som alla professionella idrottare regelbundet engagerar sig i: träning.

människor tränar

Träningen påverkar

Att träningen påverkar både matcher och oddssättare er det ingen tvekan om. För alla de som följer en sport så är det ingen nyhet att det ofta dyker upp små nyhetsartiklar om träningen. Detta är extra sant när även något annat har påverkat laget. Kanske är det en medlem i laget som för första gången delar i en träning. Eller så kanske en spelare har varit bort på grund av en olycka och för första gången är tillbaka på planen med sina lagkamrater.

Vid båda dessa tillfällena så kan man vara säker på att få se en analys på hur det ser ut och hur det kommer påverka laget vid framtida matcher. Även spelarna själv kan ibland väga in gällande sina träningsrutiner och hur de påverkar det egna spelet.

Även om man inte kan läsa hur de egna träningsframstegen och hur det påverkar chansen att vinna i det egna livet så kan det vara bra att tänka i liknande banor. Hur kommer din träning påverka ditt liv? Varför är du motiverad att träna?

Oddsen är inte bra

Om man tittar på statistiken gällande till exempel viktnedgång så är det inte allt för uppmuntrande lösning. Efter tre år så har nämligen 65% av alla som gått ner mycket i vikt åter fått tillbaka den. Att fokusera på vad statistiken visar för andra är dock inte alltid det bästa sättet att bedöma sina egna möjligheter. Även de som spelar på odds gör det många gånger med känslan och går emot vad andra experter säger. Att hålla på sitt hemmalag är självklart även något man skall göra i sin egna träning och satsar på sig själv.