Fördelarna med att promenera med stavar

Att promenera är något som alltid har funnits med oss. Många börjar springa efter ett tag för att få ut mer av träningen. För dig som inte vill ge dig ut och springa finns det möjlighet att ta din träning till nästa nivå genom att införskaffa ett par stavar att använda dig utav. Stavarna har en rad olika fördelar och många upplever även att de bringar stabilitet och säkerhet.

Ta din träning till nästa nivå med Nordic Power Walk

Med Nordic Power Walk kommer du kunna få ut mer av din träning. Du aktiverar genast överkroppen på ett annat sätt och detta är bra för både styrka och för att aktivera dina leder. Om du lär dig att använda dina stavar på rätt sätt kommer du kunna avlasta dina knän och leder i benen och du får på så sätt en mycket mer skonsam träningsform och träningseffekten blir större.

Hitta rätt teknik

Få ut det mesta av din träning genom att hitta rätt teknik. Du kan läsa mycket om teknik på nätet för att sedan öva under tiden du är ute på tur. Skapa bra förutsättningar för din teknik genom att klicka hem ett par riktigt bra stavar. Du kan hitta dessa online på flera olika sidor, se dig omkring och välj ett par med ett bra grepp och i din längd.